Search results
- Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení arsenu v mořských produktech pomocí atomové absorpční spektrometrie v grafitové pícce (GFAAS) po mikrovlnném rozkladu : ČSN EN 14332 . Praha : Český normalizační institut, 2005 . 11 s. [1, currently available 1]
- Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení celkového obsahu arsenu atomovou absorpční spektrometrií s generací hydridů (HGAAS)po suchém zpopelnění : ČSN EN 14546 . Praha : Český normalizační institut, 2005 . 11 s. [1, currently available 1]
- Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení celkového obsahu arsenu a selenu atomovou absorpční spektrometrií s generací hydridů (HGAAS) po tlakovém rozkladu : ČSN EN 14627 . Praha : Český normalizační institut, 2005 . 15 s. [1, currently available 1]
- Potraviny - Stanovení stopových prvků - Pracovní charakteristiky, obecné požadavky a příprava vzorků : ČSN EN 13804 . Praha : Český normalizační institut, 2003 . 14 s. [1, currently available 1]
- Potraviny - Stanovení stopových prvků - Tlakový rozklad : ČSN EN 13805 . Praha : Český normalizační institut, 2003 . 11 s. [1, currently available 1]
- Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu : ČSN EN 13806 . Praha : Český normalizační institut, 2003 . 11 s. [1, currently available 1]