Search results
- Maso / autorky textů: Tereza Pavcová, Jana Zbyňková . Praha : Vltava Labe Media a.s., 2021 80 stran [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
- Domácí zabijačka : klobásy, šunka, pečeně, huspenina / Carsten Bothe . Praha : Vašut, 2020 135 stran [1, currently available 1]
- Uzeninové delikatesy : jak připravovat, podávat a vychutnávat si uzeniny / Miranda Ballard ; překlad: Ondřej Machálek . Brno : CPress, 2018 160 stran [2, currently available 1]
- Výroba jemného uzenářského zboží / Rudolf Řehák . Tábor : OSSIS, [2017] ©2017 126 stran [1, currently available 1]
- Uzení pro labužníky : ryby, maso, zelenina, chleba, ořechy a mnohem více / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila: Jitka Koubková . Praha : Grada, 2017 128 stran [2, currently available 1]
- Technologické výpočty pro řezníky a uzenáře / Václav Šedivý . Tábor : OSSIS, 2017 99 stran [1, currently available 1]
- Domácí uzení masa : na grilu i v udírně / Will Fleischman ; z anglického originálu Smoking meat ... přeložila Květa Palowská . Praha : Euromedia, 2017 191 stran [1, currently available 1]
- Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí / Hans-Ulrich Grimm ; překlad: Kristýna Talafantová . Praha : Dobrovský, 2017 258 stran [1, currently available 1]
- Technologie masa : cvičení / Hana Šulcerová, Michal Mihok . V Brně : Mendelova univerzita, 2016 166 stran [1, currently available 1]
- Uzenář / Karel Josef Jarník . Tábor : OSSIS, 2016 174 stran [1, currently available 1]