Search results
- Tuk - velké překvapení : proč máslo, maso a sýr patří ke zdravé stravě / Nina Teicholzová ; z anglického originálu The big fat surprise: Why butter, meat and cheese belong in a healthy diet ... přeložila Věra Kovářová . V Brně : Jota, 2016 493 stran [2, currently available 2]
- 4. Česká lipidomická konference : 25.-26. června 2014, ÚOCHB AV ČR, Praha : sborník příspěvků / Lipidomická sekce České společnosti pro biochemii a molekulární biologii ; [editor Michal Hoskovec] . Praha : Ústav organické chemie a biochemie AV ČR, c2014 . 13 l. [1, currently available 1]
- Chobotix 2012 : books of proceedings / editors Jitka Čejková, František Štěpánek . Prague : Institute of Chemical Technology Prague, 2012 . vi, 144 s. [1, currently available 1]
- Možnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin / T. Zajíc ... [et al.] . Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2011 . 34 s. [1, currently available 1]
- Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě : vědecká monografie / Pavel Kalač, Jiří Špička . V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2006 . 57 s. [1, currently available 1]
- Lipidy ve výživě dětí / Milan Bayer ... [et al.] . Konice : Jaroslav Komínek pro Nestlé Česko, 2005 . 51 s. [1, currently available 1]
- Jak na zvýšený cholesterol / Richard Češka, Jaroslava Štochlová . Praha : Triton, 2002 . 54 s. [1, currently available 1]
- Lipids in nutrition and metabolic regulation / Vladimír Bláha . Praha : Galén, 2002 . 140 s. [1, currently available 1]
- Poruchy metabolizmu lipidů : diagnostika a léčba / Vladimír Soška . Praha : Grada, 2001 . 166 s., [12] s. obr. příl. [1, currently available 1]