Search results
- Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe . Praha : Vašut, 2021 87 stran [1, currently available 1]
- Domácí porážky drůbeže a králíků / Wilhelm Bauer . [Líbeznice] : Víkend, 2018 126 stran [2, currently available 1, at library only 1]
- Uzenář / Karel Josef Jarník . Tábor : OSSIS, 2016 174 stran [1, currently available 1]
- Jíst zvířata / Jonathan Safran Foer ; z anglického originálu Eating animals přeložila Lucie Menclíková . Praha : Dokořán, 2015 291 stran [1, currently available 1]
- Řeznictví a uzenářství / Václav Rošický . Tábor : OSSIS, 2015 304 stran [1, currently available 1]
- Učebná kniha uzenářství a řeznictví / Josef Achrer . Tábor : OSSIS, 2014 . 161 s. [1, currently available 1]
- Nakládání a uzení / Dick a James Strawbridgeovi ; přeložil Viktor Faktor . V Praze : Metafora, 2013 . 176 s. [1, currently available 1]
- Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] . Praha : Grada, 2012 . 125 s. [1, currently available 1]
- Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství : návody a doporučení pro porážku a zpracování na ekologické farmě / Pavel Smetana, Petr Trávníček, Tomáš Vrubl . Olomouc : Bioinstitut, 2008 . 51 s. [1, currently available 1]
- Pečení, uzení, grilování ryb a masa / Jürgen a Petra Lorenzovi ; [z německého originálu ... přeložila Pavla . Praha : Ottovo nakladatelství, 2007 . 152 s. [1, currently available 1]