Search results

Records found: 21  
Your query: Author Sysno = "^kl_us_auth p0105069^"
  1. Zelinářská kuchyně : podrobné návody, jak zužitkovati a upotřebiti všechny druhy zahradní i polní zeleniny v kuchyni / Václav Soukup .  Praha :  Živnotisk,  1948 .  280 s.   [1, currently available 1]
    book
  2. Zelinářská kuchyně : podrobné návody, jak zužitkovati a upotřebiti všechny druhy zahradní i polní zeleniny v kuchyni ... / Václav Soukup .  Praha :  Živnotisk,  1948 .  280-[II] s.  
    Zelinářská kuchyně
  3. Zelinářská kuchyně : Podrobné návody, jak zužitkovati a upotřebiti všechny druhy zahradní i polní zeleniny v kuchyni ... / Václav Soukup .  V Praze :  Č.A.T., Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky,  1943 .  250 - [II] s.  
    Zelinářská kuchyně
  4. Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauracích / Václav Soukup .  Olmütz :  Velehrad,  1942 .  173 s.   [1, currently available 0, at library only 1]
    book
  5. Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních / Václav Soukup .  V Olomouci :  Velehrad, nakladatelství dobré knihy,  1942  173 stran  
    Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních
  6. Zelinářská kuchyně : Podrobné návody, jak zužitkovati a upotřebiti všechny druhy zahradní i polní zeleniny v kuchyni ... / Václav Soukup .  V Praze :  Č.A.T., Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky,  1942 .  250 - [I] s.  
    Zelinářská kuchyně
  7. Ovocné kompoty a krémy : Příprava kompotů a krémů z čerstvého, zavařeného a sušeného ovoce pro zdravé i pro nemocné : Sušení a úchova čerstvého ovoce v domácnosti / Václav Soukup .  V Olomouci :  Velehrad, nakladatelství dobré knihy,  1941 .  97 - [IV] s.  
    Ovocné kompoty a krémy
  8. Praktická příručka při nakládání a zužitkování zeleniny : Podrobné návody ... / Dle vlastních a cizích dlouholetých zkušeností napsal Václav Soukup .  Praha :  Českoslov. akc. tiskárna,  1926 .  290 s.  
    Praktická příručka při nakládání a zužitkování zeleniny
  9. Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních : podrobné návody, jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati / zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup ; připojeny různé rady a pokyny pro pěstitele zemáků jež upravil Josef Nový .  Praha :  Hejda & Tuček,  1912  214 stran  
    Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních
  10. Merunky a jich zužitkování v domácnosti a kuchyni / Čes. hospodyňkám a kuchařkám naps. Václav Soukup .  Praha :  Hlejda a Tuček,  [1909] .  40 s.  
    Merunky a jich zužitkování v domácnosti a kuchyni

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.