Search results

Records found: 53  
Your query: Author Sysno = "^kl_us_auth p0021020^"
  1. Dobrý ročník / Peter Mayle .  [Praha] :  [Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. Macana],  [2023]  1 audiodisk (9 hod., 29 min.)   [1, currently available 1]
    sound recording
  2. Mých 25 let v Provenci / Peter Mayle .  [Praha] :  [Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. Macana],  [2022]  1 audiodisk (5 hod., 19 min.)   [1, currently available 1]
    sound recording
  3. Hotel Pastis / Peter Mayle .  [Praha] :  [Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. Macana],  [2022]  1 audiodisk (4 hod., 30 min.)   [1, currently available 1]
    sound recording
  4. Mých 25 let v Provenci / Peter Mayle ; z anglického originálu My twenty-five years in Provence ... přeložil Paul Millar .  [Praha] :  Tympanum,  2021  ℗2021  1 audiodisk (5 hod., 18 min.)   [2, currently available 0]
    Mých 25 let v Provenci
  5. Dobrý ročník / Peter Mayle ; z anglického originálu A good year ... přeložil Paul Millar .  [Praha] :  Tympanum,  2020  ℗2020  1 audiodisk (9 hod., 30 min.)   [1, currently available 0]
    Dobrý ročník
  6. Navždy Provence / Peter Mayle .  [Praha] :  [Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. Macana],  [2019]  1 audiodisk (7 hod., 42 min.)   [1, currently available 1]
    sound recording
  7. Mých 25 let v Provenci / Peter Mayle ; z anglického originálu My twenty-five years in Provence ... přeložil Paul Millar .  Praha :  Argo,  2019  131 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh   [3, currently available 1]
    Mých 25 let v Provenci
  8. Dobrý ročník / Peter Mayle ; z anglického originálu A good year ... přeložil Paul Millar .  Praha :  Argo,  2019  212 stran   [1, currently available 1]
    Dobrý ročník
  9. Podfuk jako víno / Peter Mayle ; přeložil Paul Millar .  Praha :  Argo,  2018  181 stran   [2, currently available 2]
    Podfuk jako víno
  10. Hotel Pastis / Peter Mayle ; z anglického originálu Hotel Pastis ... přeložil Paul Millar .  Praha :  Argo,  2018  336 stran   [1, currently available 1]
    Hotel Pastis

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.