Search results

Records found: 18  
Your query: Author Sysno = "^kl_us_auth p0001010^"
  1. Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. 2 / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Praha :  IQ 147,  1996 .  350 s.   [1, currently available 0]
    book
  2. Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. 2 / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Praha :  IQ 147,  1996 .  350 s.  
    Technologie přípravy pokrmů
  3. Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Praha :  Merkur,  1990 .  303 s.   [1, currently available 1]
    book
  4. Technologie přípravy pokrmů : Učební text pro 3. roč. stř. odb. učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík ; Juraj Romaňuk ; Ze slov. přel. Jaromír Beránek ; Graf. úprava KvětaKovářová .  Praha :  Merkur,  1990 .  303 s.  
    Technologie přípravy pokrmů
  5. Technológia pre 2. a 3. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník so zameraním kuchár, kuchár a čašník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Bratislava :  Slov. pedagog. nakl.,  1989 .  605 s.   [1, currently available 1]
    book
  6. Receptury polotovarů pokrmů / Konrád Kendík, Eduard Brhlík, František Syrový .  Praha :  Merkur,  1987 .  402 s.   [1, currently available 1]
    book
  7. Nová kuchařka / Eva Mazurová, Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Martin :  Osveta,  1985 .  413 s.   [1, currently available 1]
    book
  8. Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Ramaňuk .  Praha :  Merkur,  1984 .  317 s.   [1, currently available 1]
    book
  9. Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Praha :  Merkur,  1984 .  244 s.   [1, currently available 1]
    book
  10. Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť : učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík ; Juraj Romaňuk ; Ze slov. přel. Jaromír Beránek ; Il. Elena Klindová .  Praha :  Merkur,  1984 .  244 s.  
    Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.