Search results

Records found: 13  
Your query: Author Sysno = "^unknown jk01021519^"
  1. Návody a rady, jak zlevniti chov a žír vepřů na nejnižší míru : směrnice pro vytlačení cizí soutěže vepřů z našich trhů a pro zvelebení domácí produkce / na základě studia této otázky a na základě vlastních i cizích zkušeností a pokusů napsal Emil Černý .  Praha :  Českomoravské podniky tiskařské a vydavatelské,  1925 .  92 s.  
    Návody a rady, jak zlevniti chov a žír vepřů na nejnižší míru
  2. Z prakse pěstování bramborů / napsal pro praktické hospodáře Emil Černý .  Praha :  Českomoravské podniky tiskařské a vydavatelské,  1924 .  166 s.  
    Z prakse pěstování bramborů
  3. Konservování píce v silech (komorách) na záslad : S dod. o starých způsobech konservování / Emil Černý .  Praha :  Č.-mor. podniky tisk. a vyd.,  1923 .  205 s., 1 l.  
    Konservování píce v silech (komorách) na záslad
  4. Klíč ku zvýšení úrodnosti půdy : Obdělávání, kypření a dospívání půdy : Hnojení živočišnými i soustředěnými hnojivy a konservování močůvky : Zelené hnojení hrachem, bobem, peluškou, lupinami, seradellou, inkarnátem, komonicí, tolicí a jetely / Z prakse pro praksi naps. Emil Černý .  Praha :  A. Neubert,  1922 .  131 s.  
    Klíč ku zvýšení úrodnosti půdy
  5. Jak zařizovati stáje, stropy v nich a větrání vzhledem k nákazám dobytčím a zdaru v chovu dobytka / na základě vlastvlastních zkušeností z praxe pro praxi napsal Emil Černý .  Praha :  Čsl. podniky tiskař. a vydavat.,  1922 .  30 s., 1 l.  
    Jak zařizovati stáje, stropy v nich a větrání vzhledem k nákazám dobytčím a zdaru v chovu dobytka
  6. Z praxe pěstování obilí a jeho ochrany : sbírka samostatných praktických pojednání o osev. postupu, setbě a sklizni obilí, o boji proti rzím, sněti mazlavé, myším a ptactvu / Naps. Emil Černý .  Praha :  Čsl. podniky tiskař. a vydav.,  1921 .  150 s.  
    Z praxe pěstování obilí a jeho ochrany
  7. Venkovská hospodyňka v praksi. III, Vaření, pečení a dušení pokrmů. Úsporné topení a vaření. Příprava kvasnic. Vápno a soda. Praní, bílení a oživování prádla. Vaření mýdla / Emil Černý .  Praha :  A. Neubert,  1921 .  94,1 s.  
    Venkovská hospodyňka v praksi
  8. Venkovská hospodyňka v praksi. II, Konservování ovoce, bramborů, zelí a okurek. Výroba vín a octů. Káva, cikorka, čaj a výroba jejich náhražek / Emil Černý .  Praha :  A. Neubert,  1921 .  48 s.  
    Venkovská hospodyňka v praksi
  9. Venkovská hospodyňka v praksi. I, Krmení a ošetřování drůbeže i hus. Pelichání, snášení, nasazování a konservování vajec. Peří. Konservování mléka a másla. Stloukání. Výroba tvarohu a sýrů / Emil Černý .  Praha :  A. Neubert,  1921 .  103 s.  
    Venkovská hospodyňka v praksi
  10. Venkovská hospodyňka v praksi. sv.IV, Pěstování, sklizeň, přezimování a sušení zeleniny. Řepa jako potravina. Sladidla, pokrmy, moučka a marmelády z cukrovky / Emil Černý .  Praha :  A. Neubert,  1921 .  54,1 s.  
    Venkovská hospodyňka v praksi

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.