Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník zaměření kuchař a kuchař-číšník

  1. Author Brhlík, Eduard (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
    Other author Romaňuk, Juraj (Author)
    Issue3. vyd., (2. čes. vyd.)
    Issue stat.Praha : Merkur, 1990
    Phys.des.303 s.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 29411 aPůjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.