Number of the records: 1
Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník
Author Brhlík, Eduard (Author) Title Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk Other author Romaňuk, Juraj (Author) Issue 2. vyd., (1. čes. vyd.) Issue stat. Praha : Merkur, 1984 Phys.des. 244 s. Subj. Headings pokrmy - příprava - technologie - učebnice středních odborných učilišť (2.ročník) UDC 641.5(075.3) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 29410 Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1