Number of the records: 1
Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků
Author Dragounová, Hedvika, 1955- (Author) Title Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová Issue Vyd. 1. Issue stat. Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003 Phys.des. 57 s. ; 23 cm ISBN 80-86642-24-0 80-213-1029-4 Edition Živočišná výroba Series/heading Živočišná výroba (Česká zemědělská univerzita) Note 300 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Audience Určeno pro posluchače bakalářského a magisterského studia předmětů Mlékařství na ČZU Subj. Headings mléko * mléčné výrobky * kvalita potravin * kvalitativní analýza * analýza potravin * 7 milk * 7 dairy products * 7 food quality * 7 qualitative analysis * 7 food analysis Form, Genre učebnice vysokých škol * laboratorní cvičení * 7 textbooks (higher) * 7 laboratory manuals Conspect 637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 637.1 * 637.1/.3 * 663/664-021.465 * 543.061 * 543.6:663/664 * 614.31 * (075.8) * (076.5) Annotation Vysokoškolská učebnice uvádí postupy při chemických rozborech a zpracování jednotlivých mléčných výrobků s kultivačním vyšetřením. Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1