Number of the records: 1
Základy cukrovarnictví
Title Základy cukrovarnictví : vysokošk. učebnice pro stud. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze a chemicko-technologické fak. v Bratislavě. 4. Díl, Výroba rafinovaného cukru / Rudolf Bretschneider ... [et al.] Portion of title Výroba rafinovaného cukru Other author Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 (Author) Issue 1. vyd. Issue stat. Praha : SNTL, 1967 (Mír 1) Phys.des. 479, [1] s. : il., grafy, tab. ; 8° Edition Řada potravinářské literatury Series/heading Řada potravinářské literatury Note 1700 výt.. 1. a 2. díl naps. Miroslava Drachovská-Šimanová, 3. díl naps. Karel Číž. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii a rejstřík Subj. Headings Cukr rafinovaný - výroba - učebnice vysokoškol. * Cukrovarnictví - učebnice vysokoškol. UDC 664.12.057(075.8) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1