Number of the records: 1
Jak nakupovat a zpracovávat maso
Author Frič, Václav, 1974- (Author) Title Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče Issue Rozšířené vydání Issue stat. Praha : Burda Praha, spol. s r.o., 2015 Phys.des. 175 stran : barevné ilustrace ; 28 cm ISBN 978-80-87575-39-0 Kč 249.00 Edition Apetit speciál Series/heading Apetit (Burda Praha) Note Název z obálky. Na obálce pod názvem: všechny díly oblíbeného seriálu pohromadě + nově kapitola Zvěřina. Obsahuje rejstřík Subj. Headings maso * kuchařství * masitá jídla Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 637.5 * 641/642 * 641.55:637.5 * (083.12) * (035) Country Czech Republic Language Czech Copy count 2, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 335930 Půjčovna literatury místní sklad
Number of the records: 1