Number of the records: 1  

Jak nakupovat a zpracovávat maso

  1. Author Frič, Václav, 1974- (Author)
    TitleJak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče
    IssueRozšířené vydání
    Issue stat.Praha : Burda Praha, spol. s r.o., 2015
    Phys.des.175 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN978-80-87575-39-0 Kč 249.00
    EditionApetit speciál
    Series/heading Apetit (Burda Praha)
    NoteNázev z obálky. Na obálce pod názvem: všechny díly oblíbeného seriálu pohromadě + nově kapitola Zvěřina. Obsahuje rejstřík
    Subj. Headings maso * kuchařství * masitá jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC637.5 * 641/642 * 641.55:637.5 * (083.12) * (035)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count2, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 335930Půjčovna literaturymístní sklad
    Jak nakupovat a zpracovávat maso

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.