Number of the records: 1
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II
Author Cupáková, Šárka (Author) Title Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. : metody stanovení mikroorganismů v potravinách / Cupáková Šárka, Karpíšková Renáta, Necidová Lenka Portion of title Metody stanovení mikroorganismů v potravinách Other author Karpíšková, Renáta, 1956- (Author) Necidová, Lenka (Author) Other corp. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka Issue Vyd. 1. Issue stat. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2010 Phys.des. 108 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7305-126-6 (brož.) : 127.00 Kč Note Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie mléka. Přehled vybraných norem. 350 výt. Subj. Headings potravinářská mikrobiologie * mikrobiologická analýza * mikrobiologická technika Form, Genre učebnice vysokých škol * praktická cvičení Conspect 579 - Mikrobiologie * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 579.67 * 579.083 * 57.083.1 * (075.8) * (076.5) Country Czech Republic Language Czech URL Obsah Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 269363/II Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1