Number of the records: 1  

Jídlo

  1. TitleJídlo : dějiny chuti / editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal]
    Other author Freedman, Paul H., 1949- (Editor)
    Kolebáčová, Radka, 1981- (Translator)
    Roubal, Petr, 1975- (Translator)
    Issue1. české vyd.
    Issue stat.Praha : Mladá fronta, 2008
    Phys.des.368 s. : il. (některé barev.), faksim. ; 27 cm
    ISBN978-80-204-1847-0 (váz.) : 999.00 Kč
    NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Translation ofFood: the history of taste
    Subj. Headings kuchařství - dějiny * kuchařství * gastronomie - dějiny * gastronomie
    Form, Genre monografie
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642 * (048.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 262621Půjčovna literaturydepozitář
    Jídlo

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.