Number of the records: 1  

Základy pekárenské technologie

  1. Author Příhoda, Josef, 1938- (Author)
    TitleZáklady pekárenské technologie / Josef Příhoda, Pavla Humpolíková, Dana Novotná
    Other author Novotná, Dana (Author)
    Humpolíková, Pavla, 1957- (Author)
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Praha : Pekař a cukrář, 2003
    Phys.des.363 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-902922-1-6 (váz.) : 300.00 Kč
    EditionKnižnice Pekaře a cukráře ; sv. 6
    Series/heading Knižnice Pekaře a cukráře ; sv. 6
    NoteObsahuje bibliografie a rejstřík
    AudienceUrčeno širokému okruhu pracovníků v pekárenské praxi i studentům středních a vysokých škol v oborech zpracování obilovin
    Subj. Headings potravinářská technologie * pekařství
    Form, Genre příručky
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC(035) * 664.6 * 663/664
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 246608Půjčovna literaturydepozitář
    Základy pekárenské technologie

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.