Number of the records: 1
Technologie přípravy pokrmů 2
Author Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author) Title Technologie přípravy pokrmů 2 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková Issue 2., upr. vyd. Issue stat. Praha : Fortuna, 2006 Phys.des. 85 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 30 cm ISBN 80-7168-952-1 (brož.) : 109.00 Kč Subj. Headings jídla - příprava * technologie Form, Genre kuchařské recepty * učebnice středních škol Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 641.55 * (075.3) * (083.12) Country Czech Republic Language Czech Copy count 2, currently available 2 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 196613/II Půjčovna literatury depozitář J 196613/II a Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1