Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů pro 1.,2., 3. ročník středních odborných učilišť-studijní obor číšník, servírka

  1. Author Brhlík, Eduard (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů pro 1.,2., 3. ročník středních odborných učilišť-studijní obor číšník, servírka / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
    Other author Romaňuk, Juraj (Author)
    Issue2. vyd.
    Issue stat.Praha : Merkur, 1983
    Phys.des.253 s.
    Subj. Headingsjídla - příprava - technologie - učebnice středních odborných učilišť (1.,2.a 3.ročník)
    UDC641.5(075.3)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 29304Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.