Number of the records: 1
Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky
Title Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky / Miloš Teplý a kolektiv Other author Teplý, Miloš, 1912-1983 (Author) Issue 1. vyd. Issue stat. Praha : SNTL, 1968 Phys.des. 185, [1] s. ; il., tab. Edition Řada potravinářské literatury Series/heading Řada potravinářské literatury Note 6200 výt.. Přehl. lit.. Obálka: Jaroslav Vildt. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! UDC 637 Annotation Publikace se zabývá komplexně výrobní a spotřebitelskou problematikou zakysaných a zkvašených mléčných výrobků. Úvodem seznamuje s jejich výživnými, dietetickými a léčivými účinky a s mikrobiologickými změnami v mléce přikvašení. Pojednává o průmyslové výrobě kysaných nápojů, jejich výrobě v závodech společného stravování, dietních kuchyních a také v domácnosti a přináší řadu receptů pro jejich využití při přípravě jídel a nápojů. Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1