Number of the records: 1
Fermentace
Author Davis, Holly (Author) Title Fermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi Uniform title Ferment, a guide to the ancient art of culturing foods. Česky Other author Podzimek, Jan, 1984- (Translator) Podzimková, Dina, 1979- (Translator) Issue První vydání Issue stat. Praha : Grada, 2021 Phys.des. 271 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-271-3152-5 Kč 490.00 Note Obsahuje rejstřík. Přeloženo z angličtiny Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * jídla Form, Genre příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 * 663/664.098 * 66.098:577.15 * (035) Annotation Úžasný zdroj inspirativních návodů a informací o fermentovaných potravinách s více než 120 recepty. Kniha je s předmluvou a doporučením Ellixe Sandora Katze. Country Czech Republic Language Czech Copy count 2, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 398353 Půjčovna literatury místní sklad
Number of the records: 1