Number of the records: 1  

Potravinářské stroje - Základní pojmy

  1. TitlePotravinářské stroje - Základní pojmy : ČSN EN 1672-2. Část 2, Hygienické požadavky
    Portion of titleHygienické požadavky
    Issue stat.Praha : Český normalizační institut, 2005
    Phys.des.39 s. : il.
    ISBN468.00 Kč
    EditionČeská technická norma
    Series/heading Česká technická norma
    NoteTato norma nahrazuje ČSN EN 1672-2 (51 2000) ze srpna 1998. Třídicí znak 51 2000
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings potravinářské stroje
    Form, Genre normy
    UDC006.7/.8 * 663/664.002.5
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindStandards
    Call numberLocationSublocationInfo
    NO 24779Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.