Number of the records: 1  

Základy konzervace potravin

  1. Author Ingr, Ivo, 1936-2016 (Author)
    TitleZáklady konzervace potravin / Ivo Ingr
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1999
    Phys.des.119 s. ; 29 cm
    ISBN80-7157-396-5 (brož.) : 62.00 Kč
    NoteDotisk 2002. 241 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings konzervování potravin * kvalita potravin
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    UDC641.4 * 664.8/.9 * 614.31 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 213526Půjčovna literaturydepozitář
    Základy konzervace potravin

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.