Number of the records: 1  

Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP)

  1. TitleSystém kritických bodů v gastronomii (HACCP) : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / kolektiv autorů
    Other author Voldřich, Michal, 1962-2013 (Author)
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2002
    Phys.des.102 s. : il. + 1 CD-ROM
    ISBN80-902553-7-X 294.00 Kč
    EditionFood Service
    Series/heading Food Service
    Subj. Headings kontrola potravin * potravinářská mikrobiologie * konzervování potravin
    Form, Genre metodické příručky
    UDC579.67 * 641.4 * 664.8/.9 * (072)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 197118Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.