Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník

  1. Author Brhlík, Eduard (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Ramaňuk
    Other author Romaňuk, Juraj (Author)
    Issue2. vyd., (1. čes. vyd.)
    Issue stat.Praha : Merkur, 1984
    Phys.des.317 s.
    Subj. Headingspokrmy - příprava - technologie - učebnice středních odborných učilišť (3.ročník)
    UDC641.5(075.3)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 29411Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.