Number of the records: 1
Technologie přípravy pokrmů
Author Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author) Title Technologie přípravy pokrmů. 4. / Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko Other author Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Author) Řešátko, Jaroslav (Author) Issue 1. vyd. Issue stat. Praha : Fortuna, 2001 Phys.des. 93 s., [16] s. barev. obr. příl. ISBN 80-7168-788-X : 99.00 Kč Audience Učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy Subj. Headings jídla - příprava - technologie Form, Genre učebnice středních škol UDC 641.55 * (075.3) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 176902/IV/R Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1