Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Author Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů. 4. / Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko
    Other author Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Author)
    Řešátko, Jaroslav (Author)
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : Fortuna, 2001
    Phys.des.93 s., [16] s. barev. obr. příl.
    ISBN80-7168-788-X : 99.00 Kč
    AudienceUčebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy
    Subj. Headings jídla - příprava - technologie
    Form, Genre učebnice středních škol
    UDC641.55 * (075.3)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 176902/IV/RPůjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.