Number of the records: 1
Umění fermentace
Author Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author) Title Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil Uniform title Art of fermentation. Česky Portion of title Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti Spine Title Umění fermentace II. Other author Roztočil, Tomáš (Translator) Issue První vydání Issue stat. Praha : Alferia, 2021 Phys.des. 337 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-0315-7 Kč 499.00 Note Přeloženo z angličtiny. "Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž. Terminologický slovník Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * alkoholické nápoje * kváskové pečivo Form, Genre příručky Conspect 64 - Domácí hospodářství UDC 66.098:577.15 * 663/664.098 * 641.55:663.2/.5 * 664.66:664.654.1 * (035) Annotation Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst. Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 0 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 398765 Půjčovna literatury volný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství vypůjčený (until 20.11.2024)
Number of the records: 1