Number of the records: 1
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Author Dostálová, Jana, 1943- (Author) Title Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová Issue 1. vyd. Issue stat. Praha : Forsapi, [2008?] Phys.des. 53 s. : barev. il. ; 21 cm ISBN 978-80-903820-8-4 (brož.) : 100.00 Kč Edition Stručné informace pro pacienty ; sv. 2 Series/heading Stručné informace pro pacienty Note Obsahuje rejstřík. Terminologický slovník Subj. Headings potraviny - zdravotní aspekty * potravinářská technologie - zdravotní aspekty * kuchařství - zdravotní aspekty Form, Genre informační publikace Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví UDC 663/664 * 613.26/.29 * 641/642 * 614 * (036) Country Czech Republic Language Czech URL Obsah Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 283039 Půjčovna literatury místní sklad
Number of the records: 1