Number of the records: 1  

Potravinářská biochemie III

  1. Author Hoza, Ignác, 1941- (Author)
    TitlePotravinářská biochemie III. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský
    Other author Sumczynski, Daniela, 1976- (Author)
    Budinský, Pavel, 1959- (Author)
    Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006
    Phys.des.123 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7318-396-X (brož.) : 119.00 Kč
    978-80-7318-396-7 (brož.) : 148.00 Kč
    EditionUčební texty vysokých škol
    Series/heading Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol
    Note150 výt.. Dotisk r. 2008 (80 výt.). Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
    Obsahuje bibliografii
    AudienceUrčeno studentům 2. roč. bakalářského studia - studijního programu Chemie a technologie potravin na Technologické fakultě UTB
    Subj. Headings potravinářská biochemie * metabolismus
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC663/664:577.1 * 577.12 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count2, currently available 2
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 241344Půjčovna literaturydepozitář
    J 241344 aPůjčovna literaturydepozitář
    Potravinářská biochemie III

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.