Number of the records: 1  

Vůně francouzské kuchyně

  1. Author Roux, Michel, 1941- (Author)
    TitleVůně francouzské kuchyně / Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; z anglického originálu ... přeložila Jitka Rákosníková
    Uniform title Essence of French cooking. Česky
    Other author Linder, Lisa (Photographer)
    Rákosníková, Jitka (Translator)
    IssueVydání první
    Issue stat.Praha : Ikar, 2015
    Phys.des.271 stran : barevné ilustrace, portréty ; 29 cm
    ISBN978-80-249-2735-0 Kč 699.00
    NoteTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    Subj. Headings francouzská jídla * příprava jídel
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.568(44) * 641.55 * (083.12)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count2, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 338053Půjčovna literaturymístní sklad
    Vůně francouzské kuchyně

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.