Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Author Brhlík, Eduard (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. 2 / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
    Other author Romaňuk, Juraj (Author)
    Issue6., čes. upr. vyd., v IQ 147 1. vyd.
    Issue stat.Praha : IQ 147, 1996
    Phys.des.350 s. ; 21 cm
    ISBN80-238-0698-X
    NoteTerminol. slovník. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Bibliogr.
    Subj. Headings jídla
    Form, Genre učebnice středních škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.