Number of the records: 1
Teoretické principy konzervace potravin I
Author Rop, Otakar, 1972-2013 (Author) Title Teoretické principy konzervace potravin I. Hlavní konzervárenské suroviny / Otakar Rop, Pavel Valášek, Ignác Hoza Portion of title Hlavní konzervárenské suroviny Other author Valášek, Pavel, 1958- (Author) Hoza, Ignác, 1941- (Author) Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Issue Vyd. 1. Issue stat. Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005 Phys.des. 130 s. ; 30 cm ISBN 80-7318-339-0 (brož.) : 111.00 Kč Edition Učební texty vysokých škol Series/heading Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta) Note 100 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Obsahuje bibliografii Subj. Headings konzervování potravin Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 664.8/.9 * (075.8) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 234746 Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1