Number of the records: 1
Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť
Author Brhlík, Eduard (Author) Title Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť : učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík ; Juraj Romaňuk ; Ze slov. přel. Jaromír Beránek ; Il. Elena Klindová Other author Beránek, Jaromír (Translator) Klindová, Elena (Illustrator) Romaňuk, Juraj (Author) Issue 2. vyd., (1. čes. vyd.) Issue stat. Praha : Merkur, 1984 (Brno : Tisk 39) Phys.des. 244 s. : [3] barev. il. ; 21 cm Note Kuchařské názvosloví a technologické výrazy. 12000 výt.. Vazba Václav Šimice. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Translation of Technológia pre 2. a 3. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník so zameraním kuchár, kuchár a čašník Subj. Headings příprava jídel Form, Genre učebnice středních škol Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 * (075.3) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1