Number of the records: 1  

Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení

  1. Author Samková, Eva (Author)
    TitleMastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení : vědecká monografie = Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition : a review / Eva Samková, Milan Pešek, Jiří Špička
    Parallel TitleFatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition
    Other author Pešek, Milan, 1936- (Author)
    Špička, Jiří (Author)
    Issue1. vyd.
    Issue stat.V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008
    Phys.des.90 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7394-104-8 (brož.) : 92.00 Kč
    NoteAnglicko-český slovník. 200 výt.
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Language noteAnglické resumé
    Subj. Headings mastné kyseliny * fyziologie živočichů * mléčný skot * krmení hospodářských zvířat
    Form, Genre monografie
    Conspect577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
    UDC577.115.3 * 591.1 * 636.2.034 * 637.13 * 636.084 * (048.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 268905Půjčovna literaturydepozitář
    Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.