Number of the records: 1
Kouzlo fermentace s plísní koji
Author Shih, Rich (Author) Title Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková Uniform title Koji alchemy. Česky Portion of title Koji Other author Umansky, Jeremy, 1983- (Author) Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author of introduction) Roztočil, Tomáš (Translator) Zrůstková, Petra (Translator) Issue První vydání Issue stat. Praha : Alferia, 2023 Phys.des. 333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-1342-2 Kč 599.00 Note Přeloženo z angličtiny Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík Subj. Headings fermentace * kropidlák rýžový * fermentované potraviny * jídla Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 66.098:577.15 * 582.282.123.4 * 663/664.098 * 641.55 * (035) * (083.12) Annotation Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší. Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 0 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 414436 Půjčovna literatury volný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství vypůjčený (until 21.10.2024)
Number of the records: 1