Number of the records: 1
Certifikovaná metodika
Author Hajšlová, Jana, 1952- (Author) Title Certifikovaná metodika : stanovení složení volných aminokyselin v česneku a cibuli / Jana Hajšlová, Vojtěch Hrbek, Michaela Vrobelová, Monika Jírů, Milena Zachariášová-Stránská, Vladimír Kocourek Portion of title Stanovení složení volných aminokyselin v česneku a cibuli Other author Hrbek, Vojtěch (Author) Vrobelová-Rektorisová, Michaela (Author) Jírů, Monika (Author) Stránská, Milena, 1982- (Author) Kocourek, Vladimír, 1952- (Author) Other corp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin (Publisher) Issue stat. Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2015 Phys.des. 1 CD-ROM : barevné ilustrace ; 12 cm ISBN 978-80-7080-939-6 : Kč 199.00 Note Název z titulní stránky. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy Obsahuje bibliografie Subj. Headings česnek * cibule * aminokyseliny * analýza potravin * kapalinová chromatografie * hmotnostní spektrometrie Form, Genre certifikované metodiky * CD-ROM Conspect 614 - Veřejné zdraví a hygiena UDC 635.262 * 635.25 * 577.112.38 * 543.6:663/664 * 543.544.5 * 543.51 * (083.744) * (0.034.44) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 0, at library only 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Audiovisual and electronic resources Call number Location Sublocation Info T 975 Všeobecná studovna depozitář In-Library Use Only
Number of the records: 1