Number of the records: 1
Technologie přípravy pokrmů 4
Author Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author) Title Technologie přípravy pokrmů 4. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko Other author Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Author) Řešátko, Jaroslav (Author) Issue 2., upr. vyd. Issue stat. Praha : Fortuna, 2009 Phys.des. 93 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7373-066-6 (brož.) : 127.00 Kč Subj. Headings kuchařství * masitá jídla Form, Genre kuchařské recepty * učebnice středních škol Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 641/642 * 641.55:637.5 * (083.12) * (075.3) Country Czech Republic Language Czech URL Obsah Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 196613/IV Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1