Number of the records: 1  

Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody

  1. Author Smutná, Miriam, 1942- (Author)
    TitleBiochemie potravin a biochemické laboratorní metody : návody k praktickým cvičením pro 2. ročník bakalářského a navazujícího magisterského studia Bezpečnost a kvalita potravin / Miriam Smutná, Lenka Vorlová, Ladislav Malota
    Other author Vorlová, Lenka (Author)
    Malota, Ladislav (Author)
    Other corp. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav biochemie a biofyziky
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2005
    Phys.des.28 s. ; 30 cm
    ISBN80-7305-529-5 (brož.) : 30.00 Kč
    Note350 výt.. Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav biochemie, chemie a biofyziky
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings potravinářská biochemie * biochemická analýza
    Form, Genre učebnice vysokých škol * praktická cvičení
    Conspect664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC663/664:577.1 * 543.645 * (075.8) * (076.5)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 231432Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.