Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Author Brhlík, Eduard (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. 2 / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
    Other author Romaňuk, Juraj (Author)
    Issue6. čes. upr. vyd., v IQ 147 1. vyd
    Issue stat.Praha : IQ 147, 1996
    Phys.des.350 s.
    ISBN.00
    Subj. Headingspokrmy - příprava - technologie - učebnice učeb. oborů
    UDC641/642
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 0
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 169147/IIPůjčovna literaturydepozitářnedost.

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.