Number of the records: 1  

Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních

  1. Author Soukup, Václav (Author)
    TitleZemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních : podrobné návody, jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati / zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup ; připojeny různé rady a pokyny pro pěstitele zemáků jež upravil Josef Nový
    Other author (Contributor)
    Issue stat.Praha : Hejda & Tuček, 1912
    Phys.des.214 stran ; 20 cm
    NoteDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.