Number of the records: 1  

Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin

  1. Author Komár, Aleš, 1949- (Author)
    TitleTechnologie, zbožíznalství a hygiena potravin. I. část, Potravinářská legislativa a systém jakosti / autor Aleš Komár
    Portion of titlePotravinářská legislativa a systém jakosti
    Other corp. Univerzita obrany. Fakulta ekonomiky a managementu
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Brno : Univerzita obrany, 2007
    Phys.des.108 s. ; 30 cm
    ISBN978-80-7231-257-3 Kč 70,00
    NoteNad názvem: Univerzita obrany, Fakulta ekonomiky a managementu, S-2131/1. Anglicko-český terminologický slovník. 40 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii a odkazy na související právní předpisy
    Subj. Headings potraviny * zbožíznalství * označování potravin * hygiena potravin * kvalita potravin * 7 foodstuffs * 7 commodity expertise * 7 food labelling * 7 food hygiene * 7 food quality
    Form, Genre učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC663/664 * 620.2 * 366.64:663/664 * 614.31 * 663/664-021.465 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.