Number of the records: 1  

1-2-3 - mleté maso

  1. Title1-2-3 - mleté maso
    Portion of titleMleté maso
    IssueČeské vyd. 1.
    Issue stat.Praha : Vašut, 2006
    Phys.des.78 s. : barev. il. ; 28 cm
    ISBN80-7236-506-1
    Edition1-2-3
    Series/heading1-2-3
    NotePřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Translation of1-2-3 und fertig: Hackfleisch
    Subj. Headings mleté maso * 7 minced meat
    Form, Genre kuchařské recepty * 7 cookbooks
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC637.514.5 * (083.12)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    1-2-3 - mleté maso

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.