Number of the records: 1
Technologie masa
Title Technologie masa Other author Lát, Jaromír, 1921- (Author) (Author of introduction) Issue Druhé, přepracované a doplněné vydání Issue stat. Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1984 Phys.des. 662 stran : černobílé ilustrace, schémata, grafy ; 21 cm Edition Redakce potravinářské literatury Series/heading Redakce potravinářské literatury Note Publikace zpracována pod vedením Jaromíra Láta, který je též autorem předmluvy. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografické odkazy a věcný rejstřík Subj. Headings maso * potravinářská technologie * masný průmysl * zpracování masa * masné výrobky Form, Genre příručky * kolektivní monografie Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 663/664 * 637.5 * 637.5+664.91/.95 * 637.5.03 * (035) * (048.8:082) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1