Number of the records: 1  

Venkovská hospodyňka v praksi

  1. Author Černý, Emil, 1872-1929 (Author)
    TitleVenkovská hospodyňka v praksi. II, Konservování ovoce, bramborů, zelí a okurek. Výroba vín a octů. Káva, cikorka, čaj a výroba jejich náhražek / Emil Černý
    Portion of titleKonservování ovoce, bramborů, zelí a okurek. Výroba vín a octů. Káva, cikorka, čaj a výroba jejich náhražek
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : A. Neubert, 1921
    Phys.des.48 s. ; il. 8°
    EditionKnihovny českých hospodyněk a dívek ; 18
    Series/headingKnihovny českých hospodyněk a dívek
    NoteDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Subj. Headings7 venkovské obyvatelstvo * 7 ženy * 7 ovoce * 7 brambory * 7 zelí * 7 okurky * 7 konzervace * 7 víno * 7 ocet * 7 výroba * 7 káva * 7 cikorka * 7 čaj * 7 náhražky * 7 kávoviny
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Venkovská hospodyňka v praksi

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.