Number of the records: 1  

Pokrmy v regionálních kuchyních

  1. Author Vašák, Jaroslav, 1947-
    TitlePokrmy v regionálních kuchyních : 92 polévek - 188 hlavních jídel - 32 bezmasých jídel ze všech oblastí Československa / Jaroslav Vašák
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Bučovice : Ro-To-M, 1992
    Phys.des.88 s.
    NoteLit.. Rejstř.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Keywordsjídla * kraje * recepty * kuchařky * kuchařské předpisy * kuchařské recepty
    UDC641/642
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Pokrmy v regionálních kuchyních

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.