Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť

  1. Author Brhlík, Eduard (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť : učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík ; Juraj Romaňuk ; Ze slov. přel. Jaromír Beránek ; Il. Elena Klindová
    Other author Beránek, Jaromír (Translator)
    Klindová, Elena (Illustrator)
    Romaňuk, Juraj (Author)
    Issue2. vyd., (1. čes. vyd.)
    Issue stat.Praha : Merkur, 1984 (Brno : Tisk 39)
    Phys.des.244 s. : [3] barev. il. ; 21 cm
    NoteKuchařské názvosloví a technologické výrazy. 12000 výt.. Vazba Václav Šimice. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Translation ofTechnológia pre 2. a 3. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník so zameraním kuchár, kuchár a čašník
    Subj. Headings příprava jídel
    Form, Genre učebnice středních škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.55 * (075.3)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.