Number of the records: 1
Fysiologie chuti
Author Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Author) Title Fysiologie chuti. I. díl / Brillat-Savarin ; z francouzského přeložila Rafaela Zachystalová ; s předmluvou od Charlesa Monseleta Other author Zachystalová, Rafaela, 1879- (Translator) Monselet, Charles, 1825-1888 (Author of introduction) Issue stat. V Praze : J. Otto, 1929 Phys.des. 260 s. ; 8° Edition Ottova světová knihovna ; [čís.] 1833-1842 Series/heading Ottova světová knihovna Note DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Subj. Headings fyziologie - chuti * chuť Annotation Vrcholné dílo francouzského právníka a politika, známého především díky zálibě v dobrém jídle a pití, obsahuje řadu podnětných úvah a postřehů o gastronomii a gurmánství. Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1