Number of the records: 1
Chemie na talíři
Author Dvořák, Ondřej, 1962- (Author) Title Chemie na talíři / Ondřej Dvořák Issue První vydání Issue stat. Praha : Grada Publishing, 2021 Phys.des. 207 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 24 cm ISBN 978-80-271-2881-5 Kč 359.00 Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Subj. Headings potravinářská chemie * jídla * potraviny * kuchařství * všeobecnosti a zajímavosti Form, Genre populárně-naučné publikace Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 663/664:54 * 641.55 * 641/642 * 0/9 * (0.062) Annotation Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek?Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu. Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 399301 Půjčovna literatury místní sklad
Number of the records: 1