Number of the records: 1  

Čokoláda

  1. Author Tibballs, Kirsten (Author)
    TitleČokoláda : lahodné recepty rady, jak připravit nejrůznější sušenky, dorty, cukrovinky a dezerty / Kirsten Tibballs ; z anglického originálu Chocolate ... přeložila Vladimíra Fonfárová
    Uniform title Chocolate. Česky
    Other author Fonfárová, Vladimíra, 1983- (Translator)
    Issue stat.Praha : Dobrovský s.r.o., 2016
    Phys.des.255 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-7390-498-2 Kč 499.00
    EditionKnihy Omega
    Series/heading Knihy Omega
    NoteObsahuje rejstřík
    Subj. Headings čokoláda * čokoládové cukrovinky * moučníky
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC663.91 * 663.918.5 * 641.85 * (083.12)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count2, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 350470Půjčovna literaturymístní sklad
    Čokoláda

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.