Number of the records: 1
Receptář přípravy pokrmů
Author Formáčková, Marie, 1952- (Author) Title Receptář přípravy pokrmů. Hlavní jídla - maso / Marie Formáčková Portion of title Hlavní jídla - maso Maso Other author Středa, Leoš, 1963-2022 (Author of introduction) Other corp. Střední škola Euroinstitut (Neprobylice, Kladno, Česko) Issue 1. vyd. Issue stat. Praha : Euroinstitut.eu, 2015- Phys.des. sv. : barev. il. ; 21-22 cm ISBN 978-80-87372-09-8 978-80-87372-10-4 978-80-87372-11-1 Note Úvodní kapitolu 1.-3. části napsal Leoš Středa. Od 2. části na obálce nad názvem: Střední škola Euroinstitut Incomplete contents 1. část. 2015. 47 s. -- 2. část. 2015. 47 s. -- 3. část. 2015. 51 s. Subj. Headings masitá jídla * programy a projekty * výchova a vzdělávání * osoby se zdravotním postižením Form, Genre kuchařské recepty * učebnice středních škol Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 005.591 * 379.8+37 * 316.344.6-056.26/.3 * 641.55:637.5 * (083.12) * (075.3) Country Czech Republic Language Czech Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps References Souborný záznam: použijte odkaz na záznam dílu Parts Receptář přípravy pokrmů : References (1) - Part
Number of the records: 1