Number of the records: 1  

Receptář přípravy pokrmů

  1. Author Formáčková, Marie, 1952- (Author)
    TitleReceptář přípravy pokrmů. Hlavní jídla - maso / Marie Formáčková
    Portion of titleHlavní jídla - maso
    Maso
    Other author Středa, Leoš, 1963-2022 (Author of introduction)
    Other corp. Střední škola Euroinstitut (Neprobylice, Kladno, Česko)
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : Euroinstitut.eu, 2015-
    Phys.des.sv. : barev. il. ; 21-22 cm
    ISBN978-80-87372-09-8
    978-80-87372-10-4
    978-80-87372-11-1
    NoteÚvodní kapitolu 1.-3. části napsal Leoš Středa. Od 2. části na obálce nad názvem: Střední škola Euroinstitut
    Incomplete contents1. část. 2015. 47 s. -- 2. část. 2015. 47 s. -- 3. část. 2015. 51 s.
    Subj. Headings masitá jídla * programy a projekty * výchova a vzdělávání * osoby se zdravotním postižením
    Form, Genre kuchařské recepty * učebnice středních škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC005.591 * 379.8+37 * 316.344.6-056.26/.3 * 641.55:637.5 * (083.12) * (075.3)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    ReferencesSouborný záznam: použijte odkaz na záznam dílu
    PartsReceptář přípravy pokrmů :
    References (1) - Part
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Receptář přípravy pokrmů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.